Skoonheidsalonne en klinieke;
Ontharingsentrums;
Verspreiders vir mediese estetiese toerusting;
Huurders wat ons die skoonheidsmasjiene huur;
Chiropraktiese klinieke;
Troeteldierklinieke/hospitale;
Aangesien Triangel gevestig is as 'n toonaangewende vervaardiger van mediese en estetiese lasertoerusting, verseker die veiligheid en doeltreffendheid van behandeling wat ons produkte gebruik. As jy een van hierdie soort toerusting benodig, kontak ons ​​asseblief. Jy sal nie spyt wees wat jy doen.

Wat sê kliënte?

hoë krag 3 in 1 tecar skokgolf EMS Spier Ontspanning fisioterapie masjien
Jenny is regtig uniek.Ek vertrou jou wanneer ek apparate soos laser of tecar moet koop, en elke keer moet ek my nooit in die steek laat nie.Beantwoord altyd enige vrae van my en kan altyd soek na die oplossing wat die beste by my pas.Dit is regtig 'n groot verkoper.Ek beveel dit aan vir almal wat ek nodig het om sulke toerusting te koop.Baie dankie Jenny.

Beeldhou verslanking Emslim Tesla Elektromagnetiese Spierstimulasiemasjien
Ottimo servizio, spedizione veloce ottima qualità... Alina (Il referente con cui ho avuto contatti) è semper disponibile gentile e competente..

2021 nuwe aankoms 980nm Fisioterapie en rehabilitasie toerusting/ Laser en fisioterapie instrument
Produk het baie vinnig aangekom, en in 'n baie goeie toestand.Die getoetste laser werk baie goed.Jenny was 'n wonderlike verkoper, hy het altyd al my vrae beantwoord, hy het alles op 'n baie professionele en vriendelike manier gesê.
Ek is baie tevrede met hoe die transaksie verloop het.Weereens dankie Jenny vir jou beskikbaarheid.

2020 Warm uitverkoping Velashape 3 Vela Shape 3 Velashape III V9 roller vakuum rf liggaamsvorm masjien vir skoonheidsalon
tra le aziende migliori, ottimo servizio clienti massima disponibilità merce semper conforme e soprattutto la gentilezza e la cordialità di Ida

SÊ
SÊ
SÊ
SÊ